problem z wyslaniem poczty onet

w dziale Opera Mail - poczta, czat, grupy dyskusyjne i kanały informacyjne
rad10 napisał(a):

Witam!!

Jestem nowy na forum opere uzywam juz kilka lat ale od wczoraj mam problem z wysylaniem poczty konto mam na ONET.PL .Po wyslaniu poczty wyskakuje mi komunikat i co jakis czas po zamknieciu okna z komunikatem wystakuje ponownie , nigdy cos takiego sie nie dzialo.
Czy moze mi ktos cos doradzic co mam zrobic , co ma wine bede wdzieczny za pomoc i podpowiedzi.
Z gory DZIEKUJE!!

Pozdrawiam!!

Tresc komunikatu
[img]http://images36.fotosik.pl/50/3fdf05d6153fc277.jpg

Barthezdeleted napisał(a):

Na pewno masz jako login wpisany pełen adres mailowy? Dla pewności sprawdź może w Narzędzia Konta poczty i czatu Właściwości Serwery.

rad10 napisał(a):

To sa ustawienia mojej poczty;

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/b3079edbad5cab12.html

http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/161ac0036cf61b2f.html

prosze o informacje co mam zmienic w ustawieniach.

Pozdrawiam!!

Medium napisał(a):

Originally posted by rad10:

prosze o informacje co mam zmienic w ustawieniach.


http://poczta.onet.pl/pomoc/13270,0,29,4,0,37,1,10800,0,pomoc.html

andy66 napisał(a):

Witam serdecznie,
Musialem przeistalowac opere. Po ponownej instalacji i konfiguracji poczty w operze wszystkie maile przychodza bez problemu, nie moge jednak wyslac zadnego maila. Wyswietla sie blad wewnetrzny, ktorego nie znalazlem na forum:

Blad wewnetrzny [501-5.1.7 Path data: A domain-name does not start with a dot (.)501-5.1.7 Hi [87.54.142.111],
that was for input: <granwoj@op.pl>]

Prosze o pomoc!

Barthezdeleted napisał(a):

Sprawdź czy poprawnie wpisałeś wszystkie dane. Najpierw w mailu którego wysyłasz, potem w ustawieniach skrzynki. Ja przed chwilą z powodzeniem wysłałem pocztę z onetowego konta na o2.