Nie pokazuje sie cala strona

w dziale Strony WWW w Operze
jooni22 napisał(a):

Witam mam problem, nie dziala mi pewna strona ktora dziala na innych przegladarkach jes to ta strona http://equitis-belli.com/ wysweitlaja mi sie napisy na bialym tle ale zadnych buttonow i obrazkow nie ma. Da sie to jakos naprawic ?. Wrzucilem screeny z opery i z mozilli:
opera.jpg (403 KB)

lemari napisał(a):

Strona wyświetla się poprawnie. Coś masz w zablokowanej zawartości. Prawoklik > preferencje dla witryny > zawartość > odptaszkuj "włącz blokowanie zawartości" , i zobacz jak się wyświetla strona.

teneo napisał(a):

hej lemari mam ten sam problem nie pokazuja mi sie niektore obrazki (nie mam zablokowanych obrazkow) i czasem niektore strony rozjezdzaja mi sie. Sprawdzilem te strony na FF - wszystko jest ok.

Jakies inne propozycje?

Mam Opere 10.00 Beta 2 Kompilacja 1651

lemari napisał(a):

Originally posted by teneo:

nie pokazuja mi sie >niektore< obrazki (nie mam zablokowanych obrazkow)


Nie chodzi o opcję zablokuj obrazki.
prawoklik ->zablokuj zawartość ->szczegóły
szczegóły.jpg

stivo85 napisał(a):

O ile się nie mylę problem z obrazkami chyba został wyeliminowany w jednej z późniejszych bet..

teneo napisał(a):

Originally posted by lemari:


Nie chodzi o opcję zablokuj obrazki.
prawoklik ->zablokuj zawartość ->szczegóły
szczegóły.jpg



Tak mam czysto. Dodam, że nic nie robiłem i czasem pokazuje mi sie jeden obrazek, dwa, czasem trzy ale tylko te same. te ktore sie nie pokazaly caly czas sa puste.

@ stivo85
A ktora z pozniejszych wersji beta posiada jezyk PL i Unite. Bo mi sie sciagnela wczesniej najnowsza beta w ktorej nie bylo Unite.

lemari napisał(a):

Originally posted by teneo:

czasem pokazuje mi sie jeden obrazek, dwa, czasem trzy ale tylko te same


a F5 pomaga?
wersja Pl z Unite
http://snapshot.opera.com/windows/o100s_1679m.exe

teneo napisał(a):

F5 nie pomaga smile to byloby za proste bigsmile nie zawracalbym glowe smile
Przedstawie screena
Jak widać na nowej operze z linka rowniez nie widac kilku obrazkow ale juz o jeden wiecej niz wczesniej bigsmile haha

stivo85 napisał(a):

U mnie wszystko się wyświetla prawidłowo..

lemari napisał(a):

Originally posted by stivo85:

U mnie wszystko się wyświetla prawidłowo..


U mnie też

teneo napisał(a):

Kurcze! Tyle, ze ja nic nie zmienialem awww ktoregos dnia zaczelo mi sie tak pokazywac i po resecie kompa to samo.
FF tez mi wszystko dobrze wskazuje.

Originally posted by lemari:


a F5 pomaga?
wersja Pl z Unite
http://snapshot.opera.com/windows/o100s_1679m.exe



Lemari ta wersja jest naprawde BETA bigsmile non stop wyskakuja mi bledy i to zeby wyslac raport.
W ciagu godziny mam conajmniej 2 bledy i Opera resetuje sie. A czasem to jest wkurzajace jak sciagam plik. Chociaz naprawde pomocne sa te zaznaczenia nieogladanych kart w gornym rogu.

Juz zrobilem - teraz nie ma tylko jednego obrazka na calej stronie bigsmile
po prostu dodalem wiecej skorek i zaczalem zmieniac style domyslnej skorki. I to wszystko.
choc dalej nie wiem jak to mozliwe.

lemari napisał(a):

Originally posted by teneo:

Lemari ta wersja jest naprawde BETA "bigsmile" non stop wyskakuja mi bledy i to zeby wyslac raport.


Mam ta samą Operę Windows MSI , a Opera nie wywaliła mi się chyba od miesiąca smile

theElo napisał(a):

Witam! ja mam nieco inny problem. Otóż, zawsze Opera działała mi bez zarzutu i nie miałem z nia problemu, do dzisiaj gdy po formacie zainstalowałem jak zawsze w ten sam sposób tą samą wersję Opery i na (jak narazie zauważyłem) jednej stronie nie wyświetla mi wiadomości w skrzynce odbiorczej odebranych jak i w wysłanych. Mam włączoną obsługe Javy i JavaScript, ani nie mam blokowanej zawartości. Gdzie jest bład? Czy moze to dotyczy ustawień komputera, gdyz na firefoxie i internet exolorer też mi to nie działa. Bardzo proszę o pomoc.

Medium napisał(a):

Originally posted by theElo:

na (jak narazie zauważyłem) jednej stronie nie wyświetla mi wiadomości w skrzynce odbiorczej odebranych jak i w wysłanych.


Na jakiej stronie?

theElo napisał(a):

na GMail