Naprawcie stronę.

w dziale Wersje beta, testowe i rozwojowe
withme napisał(a):

Wysłałem może 20 próśb do Opery ale jak widać nie potrafią poradzić sobie z tym problemem więc może ktoś kto zna się lepiej od tych "programistów" będzie mógł im pomóc.
Więc od 10.50/10.51 występuje błąd na stronie http://www.netwars.pl/forumview.php . Przy otworzeniu tematu z dużą ilością postów menu ucieka na dół (http://www.netwars.pl/forumview.php?t=118114) a powinno być jak http://www.netwars.pl/forumview.php?t=118251.
tutaj screeny
ten na chrome (ale na każdej innej przeglądarce wygląda tak samo - poza operą oczywiście)


a tak wygląda na operze:

Cappo napisał(a):

Po pierwsze może założysz jeszcze 10 takich samych tematów?

U mnie strona wyświetla się tak samo w Operze jak i FF,IE.

withme napisał(a):

Po pierwsze, wyraźnie napisałem, że double post, co mam zrobić jeśli nie mogę usunąć tamtego tematu?

Po drugie sprawdzałem na dwóch komputerach i na operze jest tak jak opisałem.

edit: chociaż 10 tematów to może bardzo dobry pomysł, może ktoś by się tym zajął.

ruszok napisał(a):

To cos u Ciebie. Mogę zrobić screena - działa oki.

woonski napisał(a):

Originally posted by ruszok:

To cos u Ciebie. Mogę zrobić screena - działa oki.



Nie dziwie się, że olali bo strona działa ok wink

JaDo napisał(a):

Originally posted by ruszok:

To cos u Ciebie. Mogę zrobić screena - działa oki.


Poproszę dla siebie. smile Z tego adresu - http://www.netwars.pl/forumview.php?t=118114

Medium napisał(a):

Originally posted by JaDo:

Z tego adresu - http://www.netwars.pl/forumview.php?t=118114


Originally posted by withme:

Przy otworzeniu tematu z dużą ilością postów menu ucieka na dół (http://www.netwars.pl/forumview.php?t=118114)


Ja coś podejrzewam, że withme był po prostu niewyspany. Opera dobrze wyświetla stronę, a przewijanie jej na dół do ostatniego posta może być jedynie efektem zalogowania na stronie. Może to być np. otwarcie tej strony z linka w e-mailu zawiadamiającym o nowym poście w wątku.
Wygląda na to, że ta druga użyta przeglądarka nie pamiętała zalogowwania na stronie, a Opera tak i przeniosła do ostatniego posta.

JaDo napisał(a):

Starałem się zrozumieć co napisałaś, ale nie trybię (może się nie wyspałem wink). smile
U mnie coś nie bardzo dobrze wyświetla, dlatego poprosiłem o zrzut.
Można wejść stąd - http://www.netwars.pl/forumview.php?board=1 i wybrać inny wątek np. Namiastka bety.

MokrySedeS napisał(a):

Originally posted by withme:

a tak wygląda na operze:

Mam tak samo.

Medium napisał(a):

Originally posted by JaDo:

Starałem się zrozumieć co napisałaś, ale nie trybię


OK, to ja się nie wyspałam, tzn. za mało kawy wypiłam... To, co widać na dole strony w Operze powinno wystąpić po prawej na górze strony.
Z ciekawości sprawdziłam jak się strona waliduje, jest ponad 2 tysiące błędów na tej stronie:
http://validator.w3.org/check?uri=http://www.netwars.pl/forumview.php?t=118114

Proponuję po prostu zgłosić problem z witryną i już: Menu → Pomoc → Zgłoś problem z witryną